13-05-09

Rudi’s ontboezemingen - Spam

 

Er zijn blijkbaar mensen die weten dat ik de tijd moet aflezen op mijn GSM. Personen die me bovendien voornaam inschatten, en van mening zijn dat een duur kwaliteitsuurwerk, van een vermaard fabrikaat, niet zou misstaan aan mijn pols. Dagelijks word ik immers, via mails, van het bestaan van dergelijke polshorloges op de hoogte gehouden. Bovendien worden die hebbedingetjes me telkenmale aan zeer concurrentiële prijzen aangeboden. Tenminste, als ik die reclame mag geloven, want ik ben niet thuis in die sector. Bovendien zijn het misschien vervalsingen.

Dat het tijd wordt voor een nieuwe versie van mijn computersoftware, ook daar wordt dagdagelijks, middels elektronische post, over aan mijn oren gezeurd. En ook voor deze producten kan ik rekenen op een fikse korting. Waarschijnlijk werken deze firma's samen met de aanbieders van farmaceutische producten zoals pijnstillers en antidepressiva. Middelen waar ik wel eens nood aan zou kunnen hebben, als ik wel mijn Euro's zou versassen, met de bedoeling nieuwe software te ontvangen, maar helaas zou moeten vaststellen bedrogen te zijn geworden. Gelukkig word me beloofd dat ik ook deze medicatie kan verkrijgen aan de laagste prijs.

Wat me dan weer verbaast is dat bepaalde individuen, op één of andere slinkse wijze, hebben achterhaald dat ik liever met een maatje méér was behept. Dat leid ik tenminste af uit de crèmes, pillen en stretchers die me nagenoeg dagelijks worden aangeboden, om wat groei te krijgen in mijn jongeheer. En de getuigenissen van lotgenoten, die de proef op de som hebben genomen, en dankzij die enkele centimeters méér, plots een ander leven leiden.

En mocht dat langer orgaan dan dienst weigeren, dan kan ik mijn toevlucht nemen tot erectiebevorderende pillen, die me ook al voortdurend in alle vormen, kleuren, maten en verpakkingseenheden worden aangeboden. Voor een zacht prijsje, wordt me een uitbundig seksleven in het vooruitzicht gesteld.

Als ik dan in het bezit ben van een stevige jongeheer, maar desondanks, of juist daardoor, een partner moet ontberen, dan vind ik vast mijn gading tussen de knappe jongedames die hun hart, ziel en verdere leven aan potentiële huwelijkskandidaten aanbieden op één of meerdere van de talloze datingsites, die me ook al meermaal daags van hun bestaan op de hoogte houden.

Over de voortdurende aanbiedingen van waterpijpen, kookpotten, allerhande computerapparatuur en zo meer, aan een fractie van de prijs die ik elders moet betalen, ga ik het hier niet hebben, want dan komt er ongetwijfeld geen einde aan dit verhaal.

Mocht het me, na maanden van mailbox bezoedeling, niet danig op de heupen zijn gaan werken, dan zou ik die berichten best wel grappig vinden. Nu niet, dus. Spam terreur? Neen, bedankt!

Ru(sh)di(e), 10 mei 2006 (revisie op 11 mei 2009)

Commentaren

*** Ik krijg ook die reklames Rudi...
Ergerlijk hé..
Heel fijne woensdag

Gepost door: illness | 13-05-09

Goede morgen Rudi Ja al die spam kan soms toch overdreven zijn he, maar er moet daar toch geld mee te verdienen zijn
want anders.......

Gepost door: Etje | 13-05-09

Ik heb er ook zo'n grondige hekel aan. Op dit moment lijkt het net of de Viagrarage is begonnen want dagelijks krijen we daar meerdere mails over. Moest ik ze allemaal kopen tja dan had mijn ventje geen rust meer denk ik. Ik heb een spamfilter maar sommige geraken er jammer genoeg toch nog altijd door.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 13-05-09

hallo Rudi ik heb die een ganse tijd ook gekregen, tegenwoordig geen enkele meer :-)
ik gebruik incredimail als mailprogramma, en daar kan je de spammails terugkaatsen, zo lijkt het of het mailadres niet meer in gebruik is, deed ik telkens weer met die spam en nu krijg ik er geen meer in mijn mailbox :-)
fijne woensdag Rudi
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-05-09

ja het echt niet de doen die reclame word er zot van

Gepost door: daemske | 13-05-09

Hoi Rudi, als t een troost mag wezen, je bent niet alleen ontvanger van die aanbiedingen :-( Gelukkig komen ze toch al voorgesorteerd in mijn Ongewenste Post terecht!
groetjes,

Gepost door: Ri@ | 13-05-09

Hallo Rudi spam kan knap vervelend zijn .
Nog een heel fijne donderdag ....Tilly

Gepost door: Tilly | 14-05-09

Gelukkig genoeg hier geen last van, mijn ailbox is maagdelijk... ;-))..... nog

Gepost door: roy | 14-05-09

Tja het hangt een beetje van mailbox tot mailbox af denk ik en hoe meer je jezelf ergens opgeeft voor dingen hoe meer ze dit ook verder sturen en zo beland je mailadres overal je kan het denk ik wel zelf inperken die spam berichten ik heb er toch niet veel last meer van.

Gepost door: Patrick | 15-05-09

Hé is alles wel ok met jou want het blijft hier maar stilletjes :-(

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-05-09

Ik moet zeggen ik heb weinig last van spam...ik weet dat men met hotmail veel spam binnenkrijg...ik heb dat een dag gehad en het terug zo snel mogelijk er af gegooid...met gmail heb ik daar weinig last van...gelukkig....groetjes

Gepost door: Yolanda | 15-05-09

Wow, jij moet een spannende mailbox hebben :-)

Nee, alle gekheid op een stokje, het is zeer ergerlijk om dergelijke reclame steeds weer in je mail te vinden ...

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 15-05-09

hoy Rudi, Na het zoveelste hartinfract en een tijdje niet meer bij de levenden te hebben behoord kwam ik eindelijk thuis en wat vond ik in mijn brievenbus " mevrouw Meeus,iedereen moet sterven enz.....Ze wilden me een uitvaartpolis aansmeren.Van toeval gesproken.Met zoiets kan ik hartelijk lachen,je ergeren is voor niks goed.Deels door mijn vrolijke karakter leef ik nog (volgens mijn dokters)want ik heb al 5 keer aan de andere kant gestaan.2 hartinfracten,2hartstilstanden,1herseninfract en niks aan overgehouden.Zot was ik al van bij mijn geboorte.We houden de moed er in hé Rudi,er komen altijd nog mooie dagen.Groetjes van Lizzy.

Gepost door: Lizzy | 15-05-09

hallo Rudi hier is die spammer weer eens :-)
fijn weekend hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-05-09

hallo Rudi een fijne zondag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-05-09

Hoikes gevonden http://blog.seniorennet.nl/mamajoycebuikdansen/" target=_blank>http://img182.imageshack.us/img182/6654/bedanktleukdatjeeveniopsn9.jpg" border=0>
& bedankt  voor Uw fijne
Zondagse blogbezoekje .
Ik wens U voor morgen een fijne
start van de nieuwe week toe
Joyce

http://img391.imageshack.us/img391/791/ug012b60qg1.gif" border=0> 

Gepost door: 1 gekekemeid | 17-05-09

goeie morgen Rudi de nieuwe week is weer begonnen
het weekend is altijd veel te vlug voorbij :-)
fijne maandag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-05-09

Hopelijk kan je vlug terug aan je teksten want we beginnen het hier serieus te missen. Straks moeten we naar de ARS :-)))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 18-05-09

Hoi ben weer even verder gelezen op Je blogje Truste voor straks
Joyce

Gepost door: 1 Gekkemeid | 18-05-09

Tja Rudi wat moet ik daar op zeggen. Ik dacht nog altijd dat ik een vrouw was en toch krijg ik ook reklame van die pilletjes en cremekes. Wat ik er mee aanmoet weet ik echt niet. Ik heb nog niemand laten weten dat ik problemen in mijn seksleven heb en noch minder dat ik een man zou zijn.
Toevoegen aan lijst van ongewenste mails...dat doe ik daarmee...niet die pillekes en cremekes maar die mails! ;-)))
Fijne avond nog!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 19-05-09

goeie morgen Rudi eventjes binnengewipt om je een fijne hemelsvaartdag toe te wensen
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-05-09

Fijn weekend Rudy...

Gepost door: Yolanda | 22-05-09

goeie morgen Rudi het wordt weer een zonnige dag vandaag
dus een fijne maandag je toegewenst
groetejs

Gepost door: Borriquito | 25-05-09

hallo Rudi van binnen gezien ziet het er mmoi uit buiten
maar er is toch een nogal strakke wind die het frisjes maakt
toch een fijne dag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-05-09

hallo Rudi een prachtig weertje om de dag te beginnen !!
laat ze maar doen, ben er niet kwaad om :-)
fijn weekend Rudi
groetjes

Gepost door: Borriquito | 30-05-09

Help ! Heb jij iets tegen afkickverschijnselen ? Wij kunnen het gebruiken want we beginnen het hier wel serieus te missen zene !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 01-06-09

De commentaren zijn gesloten.